(6)

#Invigda

ljudbok och e-bok


Nina, Alexandra och Catharina sitter pÄ nyckelpositioner i Stockholms hetaste tech-bolag som utvecklar TrustMe, en digital lösning som ska sÀkra medborgarnas inflytande över sin personliga data. Lanseringen nÀrmar sig nÀr en kedja av sexuella trakasserier, maktmissbruk och lögner intrÀffar. Mitt i pandemi och sommarsemestrar tar grÀvandet efter sanningen fart.

Kvinnorna befinner sig i stormens öga. Trion, som för första gÄngen har kvinnliga jÀmbördiga kollegor, hÄller hÄrt i varandra. De har alla Äkt pÄ smÀllar genom Ären och det Àr inte bara glastaket som stÄtt för motstÄndet.

I maktens korridorer finns det skuggor att gömma sig i för den som inte skyr nÄgra medel att manipulera bÄde mÀnniskor och teknik. Med en klocka som tickar börjar de skaka fram sanningen och dras in i ett grÀnslöst land dÀr de privata hemligheterna och de professionella rollerna krockar.

#INVIGDA, en spÀnningsroman som blandar verklighet och fiktion fÄr oss att utmana vÄr etiska kompass genom att blanda perspektiven privat, professionellt och samhÀllsövergripande. HÀr har polishuset bytts ut mot ett modernt inrett tech-kontor pÄ Södermalm, snutkaffet ersattsmed champagne och det klassiska deckarmordet Àr ett allvarligt dataintrÄng i den tekniska lösningen som ska sÀkra framtidens demokrati.

#INVIGDA utspelar sig i nÀringslivet prÀglat av makt och inflytande i den digitala samtiden.

Författarparet Hanna Dynesius och AnnSofie Bott Àr företagsledare inom Tech/IT/Management.


UpplÀsare: Petra GarnÄs
LĂ€ngd:

2.8

6 recensioner

Anna

2023-01-26

Svengelskan gjorde att det kÀndes lite vÀl oseriöst för min smak. Och jag hade svÄrt att uppleva ett djup hos karaktÀrerna. Men spÀnnande koncept/berÀttelse

Åsa

2022-12-22

Hade nog inte valt denna genre om det inte vore för att kÀnner en av författarna. Har ett signerat fysiskt ex hÀr hemma men jag kan verkligen inte lÀsa en bok lÀngre. SÄ glad att den gavs ut som ljudbok. Tack för en bra och spÀnnande upplevelse