(50)

Inte mitt problem

ljudbok och e-bok


"Svaret pÄ vad de flestas problem Àr var förvÄnansvÀrt enkelt. Andra mÀnniskors existens."

Det eviga mellanbarnet som ingen riktigt bryr sig om. Precis sÄ har hela livet varit för Amalia. Hon har försökt hÀvda sig genom karriÀrvalen - först massös, sedan terapeut - utan att hitta rÀtt. Men i en session med en patient fÄr hon plötsligt sitt livs idé. Varför försöka Àndra pÄ sig sjÀlv, nÀr det Àr andra som Àr problemet? Och tÀnk om det fanns nÄgonstans att skicka det dÀr problemet som inte sjÀlv har vett att söka hjÀlp?

NÀr Amalias gamla kurskamrat Filippa blir invigd i affÀrsplanen Àr hon till en början skeptisk. Att lura folk till en övervakad tvÄngsbehandling mÄste ÀndÄ ligga lÀngst ut i grÄzonens mörkaste kant. Men om det blir den succé som Amalia utlovat sÄ har hon inte rÄd att lÄta bli - och snart Àr fyra intet ont anande personer pÄ vÀg till den lyxiga spaanlÀggningen pÄ Gotland, och sitt livs obehagligaste överraskning ...

Lisa Westerlund Àr en svensk författare och marknadschef frÄn Vallentuna. Hon skrev sin första bok Är 2013 och vann Äret dÀrpÄ tidningen Mamas stora författartÀvling.


UpplÀsare: Jenny Lindberg
LĂ€ngd: