(303)

Inte en chans!

ljudbok


Max Hilton Àr min fiende frÄn skolÄren som blev miljardÀr. Och i morgon ska jag servera honom lunch. KlÀdd i kattdrÀkt. Han kommer att Àlska det. Han kommer att sitta dÀr och le överlÀgset i sin egen skimrande skyskrapa, den rikaste och mest eftertraktade charmören i hela New York.

En katt pÄstÄs kunna överleva det mesta, men den hÀr katten kommer förmodligen att dö av skam. Jag funderar till och med pÄ att sÀga upp mig frÄn mitt jobb som lunchleverantör, men dÄ slÀnger min lÀgenhetskompis till mig Max Hiltons handbok: Tio gyllene regler för att ragga upp den snyggaste tjejen i rummet. Boken som gav Max raketskjuts rakt upp till stjÀrnorna. Och den Àr min nya bibel.

Jag tĂ€nker anvĂ€nda hans egna metoder mot honom. Linda honom runt mitt lillfinger, tvinga ner honom pĂ„ knĂ€ och krossa hans stĂ„lhĂ„rda hjĂ€rta. Se det som en hĂ€mnd för alla singeltjejer som lurats av hopplösa losers som har anvĂ€nt sig av Max legendariska trick. Men 
 Att falla för honom ingick inte i planen. Är det verkligen jag som bryter mot hans regler eller Ă€r det snarare hans regler som bryter ner mig?


UpplÀsare: Julia Dufvenius
LĂ€ngd:

3.9

303 recensioner

Emelie

2024-02-07

Min absoluta favorit av hennes böcker!

Maria

2024-01-06

De tvÄ första böckerna i serien var bÀttre.

Jenny

2023-10-20

Den bÀsta boken i serien. Charmig.