(347)

Inte din att förlora

ljudbok och e-bok


En sommarnatt, mitt under en bröllopsfest på hotell Duvert, hittas en av hotellets anställda död. Polisinspektör William Johnson, som själv är gäst på bröllopet, misstänker omedelbart att det inte rör sig om en naturlig död och tillkallar förstärkning.

Offret tillhör familjen Duvert, hotellfamiljen som tagit Vimmerby med storm. Utredningen visar sig bli komplicerad, eftersom såväl ägarfamiljen som övriga anställda på hotellet tycks ljuga. Finns det någon som inte döljer något?

Samtidigt är Josephine föräldraledig med sin och Williams ettåriga dotter. Williams närmaste kollega Emilia, som också har fått barn, har överlämnat föräldraledigheten åt Williams yngre bror James. Josephine får också hjälp med barnpassning av granntjejen Alice, som verkar tyngd av något. Josephine misstänker att någonting inte står rätt till mellan Alices föräldrar.

I takt med att temperaturen stiger tätnar mystiken och en fråga återkommer gång på gång. Vem kan man egentligen lita på?


Uppläsare: Maria Lyckow
Längd:

3.9

347 recensioner

Anonym

2024-04-22

Bra story men så mycket upprepningar om allt hela tiden.

Anonym

2023-12-28

bra som dom andra tre delarna.

P.M.M

2023-09-19

Lite rörigare och mer splittrad än de tidigare böckerna I serien, men ändå bra och välskriven. Jag fascineras av författarens förmåga att skriva om så vitt skilda ämnen, men ändå få det lika engagerande. Jag uppskattar också att det oftast bara är ett mord/mysterium att lösa och alla omständigheter kring det, istället för att falla i fällan som många andra moderna författare och få det till en ny seriemördare i varje bok. 😉