(0)

Inte bra nog

ljudbok och e-bok


Ett perfekt liv 


Moas liv delas i tvÄ delar, det vakna perfekta livet och ett liv pÄ natten pÄ en mörk plats full av demoner och tvivel. Sakta börjar de tvÄ vÀrldarna smÀlta samman.

Moa har hemska mardrömmar om nĂ€tterna. Om dagarna förföljs hon av en skugga som bara hon kan se. HĂ„ller hon pĂ„ att bli galen? PĂ„ vinden hittar hon en dagbok som har tillhört hennes okĂ€nda moster som ingen pratar om. Mostern som Ă€r sĂ„ lik Moa. Mostern som plĂ„gades av mardrömmar och hallucinationer som ung. Mostern som blev galen pĂ„ sin 18-Ă„rsdag. Och snart fyller Moa 18 Ă„r 


Inte bra nog handlar att brottas med stress och Ă„ngest. Alltför höga förvĂ€ntningar och press bĂ„de utifrĂ„n och inifrĂ„n kan mĂ„nga kĂ€nna igen sig i. Boken tar upp hur svĂ„rt – men viktigt – det Ă€r att lyssna pĂ„ sig sjĂ€lv och göra det som kĂ€nns rĂ€tt. Det krĂ€vs mod att vĂ„ga visa att man inte Ă€r perfekt.

LÀttlÀsta böcker frÄn Vilja finns i sex nivÄer XS-XXL. De Àr ofta nÄgot kortare, har alltid ett lÀttare sprÄk och ett innehÄll anpassat för en vuxen lÀsare. Inte bra nog ligger pÄ nivÄ M.