(19)

Innuendo

ljudbok och e-bok


"Innuendo" Àr en nervkittlande deckare av den mycket populÀra spÀnningsförfattaren Karl Eidem.

Greta Grossman Àr verksam som privatdetektiv i Stockholm. Hon Àr van vid att spionera i trappuppgÄngar och tjuvlyssna pÄ hemliga samtal pÄ restauranger och barer. Hennes byrÄ Tegra tar sig primÀrt an otrohetsfall, men nÀr hon kontaktas av en högt uppsatt polischef om försvunna barn i en avlÀgsen stad kan hon inte tacka nej till uppdraget.

Fallet prÀglas av underliga detaljer och spÄren efter barnen leder till en skog belÀgen utanför staden. Den lokala poliskÄren har inte bara kört fast, det finns dessutom en misstanke om att nÄgon pÄ insidan har ett finger med i spelet. NÀr Greta accepterar uppdraget och sÀtter sig pÄ tÄget till den frÀmmande staden har hon ingen aning om att hon Àr pÄ vÀg mot ett komplicerat trassel av lögner, blindspÄr och ondska.

Succéförfattaren Karl Eidem skriver bÀstsÀljande, fartfyllda, politiska thrillers med övertygande skildringar av de internationella underrÀttelsetjÀnsternas interna mekanismer. Bland hans verk finns de hyllade romanerna om sÀpoutredarna David Karlén och hans kollega Hans Edelman.


UpplÀsare: Lo Kauppi
LĂ€ngd:

2.9

19 recensioner

irene

2023-09-29

Bra men utomordentligt mÀrklig

Anonym

2023-09-27

Trots bra upplÀsare, ingen höjdare