(459)

Innan juldagsmorgon glimmar

ljudbok och e-bok


I hela Ellas tjugofyraÄriga liv har det varit hon och hennes pappa Artur. Men nÀr han drabbades av Alzheimers förÀndrades allt och Ella har Àgnat de senaste Ären Ät att ta hand om sin pappa hemma i lÀgenheten i norrlÀndska Vinterdal.

Just som Ärets första snöstorm drar in hÀnder det som inte fÄr hÀnda. I ett obevakat ögonblick fÄr Artur tag pÄ bilnycklarna och ger sig ivÀg i snöyran. NÀr Ella Àntligen hittar honom stÄr hon plötsligt i skuld till en ung, och minst sagt otrevlig, godsÀgare. I ren desperation tvingas hon ta anstÀllning pÄ den dystra herrgÄrden dÀr all form av julstÀmning tycks vara strÀngt förbjuden. Vad har hÀnt den unge herr Wittenberg som gjort honom sÄ kall och avstÄndstagande? Lite ljus och julefrid har vÀl ingen dött av ... eller?

"Innan juldagsmorgon glimmar" Àr den första delen i Hanna Christensons feelgood-serie "I alla sina dagar". Serien Àr inspirerad av klassiska berÀttelser, som hÀr fÄr möta dagens ljus i nya tappningar.

Hanna Christenson Àr en svensk författare och översÀttare frÄn StockholmsomrÄdet. Hennes mÄl Àr att skriva böcker som fÄr lÀsaren att somna med ett leende pÄ lÀpparna.


UpplÀsare: Hanna K Schmitz
LĂ€ngd:

3.8

459 recensioner

Michelle

2023-12-29

SÄ bra historia, men önskar den var lÀngre. KÀndes kortfattad med all potential den hade.

Petra

2023-12-20

Tyckte om handlingen men inte upplÀsaren

Jessica

2023-12-20

Nja sÄdÀr