(425)

I ambulansen, bakom kulisserna

ljudbok och e-bok


Dramatiska trafikolyckor, plötsliga hjÀrtstopp och snabba ambulansförlossningar. SÄ mÄnga uppdrag. MÄnga mÀnniskor. Följ Adam och hans kollegor genom en drÄplig, tÀnkvÀrd och spÀnnande 35 Är lÄng arbetslivsresa pÄ ambulansen.

Klockan Àr 08.06. Adam har precis lÀmnat ambulansstationen för sista gÄngen. Han har varit pensionÀr i exakt sex minuter. Men han kan inte lÀmna alla livsöden som berört honom. Vissa har för evigt en egen plats i Adams minne. Som sjuÄriga Linda med svÀrdet vid nÀsroten eller cancersjuka Carin med det vackra, levande leendet.

Alla situationer Àr unika, och alla förtjÀnar att minnas. Vissa behöver berÀttas.

I ambulansen, bakom kulisserna Àr en roman som Àr inspirerad av verkliga hÀndelser, hÀmtat frÄn författarens liv under Ären inom ambulanssjukvÄrden.

Krister Johansson har arbetat inom ambulansverksamheten i 35 Är. I sin bok I ambulansen, bakom kulisserna beskriver han genom huvudkaraktÀren Adam ambulanspersonalens vardag i bÄde glÀdje och sorg. Humor och allvar blandas i en fartfylld mix av ambulansuppdrag och gemenskap med hÀrliga kollegor pÄ ambulansstationen.


UpplÀsare: Bobo Engström
LĂ€ngd:

4.1

425 recensioner

Tom

2024-04-05

vĂ€lldittbra😉

Anonym

2024-03-02

intressant vardag, bra upplÀsare

veronica

2024-02-28

Varm och fina berÀttelser. Bra upplÀsare.