(0)

Humle

e-bok


En berÀttelse om en liten men livsviktig figur

Visste du att det finns mÄnga olika sorters humlor, som till exempel stormhattshumla och jordsnylthumla? Visste du att humlor bara sticks om de mÄste försvara sig? Och att de Àr jÀtteviktiga för att vi ska fÄ frukt och grönsaker att Àta? Eller att humlor tycker sÀrskilt mycket om blÄ blommor? Detta och mycket mer fÄr du lÀra dig i den hÀr boken om jordhumlan Humle och hans Àventyr.

Det hÀr Àr en bok för alla vetgiriga barn som vill lÀra sig mer om en av vÄra viktigaste smÄ varelser: humlan! En folkkÀr insekt som vi ofta ÀndÄ inte vet sÄ mycket om, men som Àr sÄ viktig i naturen för att vi ska fortsÀtta att kunna Àta frukt, bÀr och grönsaker.

Boken berÀttar en spÀnnande berÀttelse om den lilla humlan Humles Àventyr, men ger oss ocksÄ smÄ faktarutor om humlans vÀrld dÀr barnet kan fÄ lÀra sig intressanta saker.

I slutet finns mera information för den som vill fÄ veta Ànnu mer. Detta tillsammans med Lotta Myrefelts pricksÀkra och charmiga illustrationer gör den hÀr bilderboken till en bÄde rolig och viktig bok som passar barn i de yngre Äldrarna.

EPUB3: Fixed format