(77)

Hord

ljudbok och e-bok


Tredje boken i Razorland-trilogin

»OMG! Vilken bra avslutning pÄ serien. Författaren binder ihop det helt magnifikt. Kort sagt, en superbra avslutning pÄ en superbra serie.« Boktycke

»Jag Àlskar det!« Bokhuset

Staden RÀddning Àr omringad, monstren har samlats vid stadsportarna och den hÀr gÄngen kommer de inte att ge sig av. NÀr SpadertvÄ, TÄlig, Stalker och Tegan drar i gÄng har de oddsen emot sig. Men oddsen har varit emot SpadertvÄ sedan hon föddes.

Det mÄ vara sant att hon inte Àr nÄgon jÀgarinna lÀngre, men hon Àr inte den som tar till flykten. Med knivar i hÀnderna och kompanjonerna vid sin sida, kommer hon inte att ge upp, vare sig hon kÀmpar för sitt liv eller för TÄligs kÀrlek.

Framför sig har de sitt livs strid. Det har inte funnits ett krig som det hĂ€r pĂ„ Ă„rhundraden, och mĂ€nniskan har glömt hur man stĂ€ller sig upp och kĂ€mpar – om inte SpadertvĂ„ kan leda dem i striden.

Men den hÀr gÄngen Àr det mer Àn en enstaka enklavs eller utposts öde det handlar om. Den hÀr gÄngen stÄr hela mÀnsklighetens överlevnad pÄ spel.

ANN AGUIRRE Àr en amerikansk ungdomsboksförfattare vars Razorland-trilogi har blivit en internationell storsÀljare. Hord Àr den tredje och avslutande delen i trilogin. Ann Aguirre Àr bosatt i Mexiko.


UpplÀsare: Kristina Leon
LĂ€ngd:

4.3

77 recensioner

Amanda

2024-04-08

Tungt hjĂ€rta đŸ„Č

Margareta

2023-05-06

Älskar slutet ❀ Denna trilogi Ă€r underbar, lĂ€s den!

Anonym

2022-10-30

SÄ bra! Bra slut pÄ en bra serie.