(40)

Hon som bar skammen : kriminalroman

ljudbok


Den hÀr boken innehÄller sanningen som ingen vill höra talas om eller veta. NÀr jag tÀnker pÄ det nu, inser jag att jag Ànda frÄn början har dragit fram vidriga och samliga sidor hos folk, och att jag straffats för det.

Det Àr den grymma meningen med mitt liv.

Laura, före detta prostituerad och narkotikakurir, sitter pÄ kvinnofÀngelset. I ett försök att komma tillrÀtta med sig sjÀlv har hon skrivit en sjÀlvbiografi om sitt dramatiska och plÄgsamma liv. Hon ber fÀngelseprÀsten Ingrid om hjÀlp med att fÄ boken publicerad. Ingrid inser att den Àr rena sprÀngstoffet. I hÀnderna pÄ fel person kan den fÄ fruktansvÀrda följder ...

En vÄrdare pÄ fÀngelset mördas under grymma och mystiska omstÀndigheter. Har det ett samband med Lauras manus? Och Àr det pÄ grund av det som Ingrid blir förföljd av en kÀnd vÄldsman?

Samtidigt som Ingrid och Anders förbereder sitt bröllop blir Ingrid indragen i en hÀrva av svidande svek och iskall utpressning. MÀnniskors skamliga hemligheter blottlÀggs och runt omkring Ingrid finns vÄldsamma krafter som vill tysta bÄde henne och Laura.

Hon som bar skammen Àr en spÀnnande och insiktsfull psykologisk thriller dÀr skamligheter avslöjas och kÀrlek och hat vÀcks dÀr man minst anar det.



3.5

40 recensioner

Maria

2022-10-13

Lite lÄngdragen men bra ÀndÄ