(6)

Hitman

ljudbok och e-bok


"Andreas, innan du packar ihop bör du veta en sak: I vÄr familj betyder det faktiskt nÄgot att ansluta sig till de vuxna. Det som hÀnder nu har hÀnt med alla pojkar i min familj pÄ deras konfirmationsdag. Jag hoppas verkligen att du kommer att följa traditionen och göra mig stolt", sa pappa och tittade pÄ mig som han aldrig tidigare hade gjort. Med en blandning av respekt och nervös förvÀntan.

Andreas stÄr inför sitt livs största dilemma nÀr han fÄr en nÄgot annorlunda konfirmationsgÄva av sina förÀldrar. Oavsett vad han gör verkar hans liv bara ha en enda riktning: rakt mot avgrunden.

HITMAN Àr hisnande och fartfylld serie spÀckad med hÀmndtörst och moraliska dilemman som stÀndigt utmanar lÀsaren med frÄgor om vad som Àr rÀtt och fel.

Peter Krogholm, född 1976, Àr en dansk journalist och författare till mer Àn tio ungdomsromaner. Hans böcker lÀses ofta i skolor och hans trilogi "Hitman", för vilken han fick ett Orla Award 2018, förvÀntas bidra till diskussioner om moraliska dilemman, gott och ont och allt dÀremellan.


UpplÀsare: Viktor Carlsson
LĂ€ngd: