(48)

Heta kyssar

ljudbok och e-bok


Sanna ska ha semester frÄn sitt jobb i presentbutiken Rosa Rummet. Hon vill gÀrna resa bort med sin Àlskade David. Helst till Italien.

Men vad hÀnder nÀr man inte vÄgar sÀga vad man drömmer om? Blir det nÄgon kÀrleksresa för Sanna och David?

En bok för alla som vill lÀsa romantisk feelgood, med vissa förhinder. Amanda Hellberg skriver lÀttsamt om det vardagliga, och om det svÄra och det lÀtta i att vara kÀr. Heta kyssar Àr del tre i trilogin Rosa rummet.

Amanda Hellberg har skrivit mÄnga hyllade böcker. Hon Àr en mÀstare pÄ att beskriva relationer. Amanda vÀxte upp i VÀstergötland och bor sedan lÀnge i England med sin familj. NÀr hon inte skriver mÄlar hon tavlor. De romantiska böckerna om Sanna ligger Amanda Hellberg varmt om hjÀrtat.

BTJ:s recension av del tvĂ„ i serien Rosa rummet – Varma vindar:

”Varma vindar fungerar utmĂ€rkt som en lĂ€ttlĂ€st kĂ€rleksroman i kortformat för vuxna, det finns ett spĂ€nningsmoment och fina beskrivningar av den kĂ€nslomĂ€ssiga berg- och dalbana som pĂ„gĂ„r inom en nĂ€r man Ă€r nykĂ€r och osĂ€ker pĂ„ vad den andre egentligen kĂ€nner.”

Pia Lindestrand, BTJ-hÀfte nr 18/2021

Viljas böcker Àr uppskattade av personer som Àr ovana vid att lÀsa eller kanske har nÄgon form av lÀssvÄrigheter. SprÄket Àr enkelt men innehÄllet Àr anpassat för vuxna lÀsare.



2.9

48 recensioner

Maria

2023-08-29

Nja

Katarina

2023-08-01

Ganska seg Triologi av böcker😟

Anonym

2023-04-19

Jag Àlskar dessa böcker av rosa rummet. LÀtta att förstÄ och det kÀnns som att man Àr med i böckerna!