(69)

Herrmiddag

ljudbok och e-bok


Det slutna sĂ€llskapet har varierande önskemĂ„l. MĂ€n i femtioĂ„rsĂ„ldern som Ă€r uttrĂ„kade i sina vardagsliv, och som tillsammans Ă€r tillrĂ€ckligt förmögna och mĂ€ktiga att de kan skapa sig en alternativ vĂ€rld. Det enda jag vet Ă€r att de Ă€r sex stycken och att vi kommer att hĂ„lla till i en vĂ„ning pĂ„ Östermalm. Adressen meddelas en timme innan. Vi kommer att bli hĂ€mtade med bil och privatchaufför. Och vi förvĂ€ntas att inte stĂ€lla nĂ„gra frĂ„gor.

Herrmiddag Àr Ättonde delen i Clara Jonssons Skamlöst. Notera att innehÄllet i denna novell kan vara stötande för kÀnsliga lÀsare.

Clara Jonsson Ă€r pseudonym för en kĂ€nd svensk författare. Hennes erotiska novellsamlingar har fĂ„tt mycket uppmĂ€rksamhet och nĂ„tt en stor publik. Med sina Ă„ngande heta novellsamlingar Lust, Passion, BegĂ€r, ÅtrĂ„, Syndigt, Skamligt och Förbjudet och den mer sjĂ€lvbiografiska Clara Jonssons dagbok har hon etablerat sig som en av Sveriges mest populĂ€ra och bĂ€st sĂ€ljande erotiska författare. Skamlöst, Ă„ngande och alltid intrĂ€ngande intimt och avklĂ€tt skildrar hon i sina böcker den samtida mĂ€nniskans sexualitet.



3.4

69 recensioner

Peter

2024-04-15

đŸ„”đŸ’ŠđŸ†