(5)

Harem - erotisk novell

ljudbok och e-bok


"I ett fjĂ€rran land Ă€r det inte mĂ€nnen som fĂ„r ta sig flera hustrur – rollerna Ă€r ombytta. HĂ€r Ă€r det kvinnan som har rĂ€tten, till sig sjĂ€lv – och till sitt liv. Mer Ă€n mĂ€nnen. Och mĂ€nnen Ă€r nöjda med det, ja de till och med hĂ€nförs och gör allt i sin makt för att bibehĂ„lla det."

Hon Àr deras hÀrskarinna. Hon Àr ledaren av en erotisk religion. I ett harem, som bestÄr av sextiosex unga mÀn, stÄr hennes njutning i totalt fokus. Varje dag sitter hon pÄ sin tron, naken, och vÀljer vem som ska fÄ förföra henne. Och alla mÀn vill vara bÀttre Àn sin föregÄngare.

Elo, Vilermas och Sesam Àr tre av de mÀn som gör allt de kan för att ge henne den största, mest underbara orgasmen ...

Harem Àr en erotisk novell om en plats dÀr kvinnans lust stÄr i fokus och dÀr mÀnnen stÄr pÄ rad för att fÄ tillfredsstÀlla henne.

B. J. Hermansson Àr en av vÄra mest produktiva och populÀra författare av erotiska noveller och har översatts till flera sprÄk. BerÀttelsernas underliggande ton inspirerar gÀrna lÀsaren att tÀnka kring, och inte sÀllan ifrÄgasÀtta, vÄra etablerade förestÀllningar. Ofta gÀllande normer och sexualitet.