(25)

Hans spanska brud

ljudbok och e-bok


Lord Lynke Àr utsÀnd av Englands konung för att gifta sig med den spanska skönheten Doña Alcira. Ett arrangerat Àktenskap för att sÀkerstÀlla freden mellan de tvÄ lÀnderna. Vid sin sida har han Venturo, en lite speciell pojke som agerar page och spion Ät lorden under resan mot Madrid. Det som skulle bli en fridfull resa tar en hastig vÀndning nÀr en lönnmördare försöker likvidera lord Lynke. Vem Àr det egentligen som vill bli av med lorden? Och vad Àr det för hemligheter som Venturo döljer för sin lord?

Cartlands böcker Àger rum i de finare engelska kretsarna och i exotiska miljöer. KÀrleken Àr hÀftig mellan de passionerade hjÀltarna och vackra hjÀltinnorna, men gÄng pÄ gÄng gÄr de igenom prövningar. Men Àkta kÀrlek Àr alltid starkast och det finns ingenting den inte kan besegra.

Barbara Cartland (1901-2000) Àr den mest produktiva författaren i det tjugonde Ärhundradet. Vi har över 650 böcker frÄn Cartlands romantiska hand. Hennes böcker Àr översatta till 38 sprÄk, och med över en miljard sÄlda exemplar kan det inte lÀngre finnas nÄgon tvekan om att Barbara Cartland Àr en av vÀrldens största romantiker.