(26)

Guldburen

ljudbok och e-bok


Under en semestervecka i den trendiga sommarstaden BÄstad trÀffar journalisten Cora den etablerade finansmannen Richard. Det slÄr genast gnistor om paret och de inleder ett passionerat och lekfullt förhÄllande. Relationen bygger pÄ en överenskommelse som tar dem ut pÄ erotiska Àventyr dÀr Cora utforskar sina grÀnser.

Allt börjar lovande men med tiden dras hon in i en allt större destruktivitet. Richards personlighet och starka dragningskraft gör det svÄrare för henne att skilja hans behov frÄn hennes. Hon överskrider sina grÀnser och tappar till slut bort sig sjÀlv.

Det Àr ett svindlande men riskabelt kÀrleksÀventyr som tar huvudpersonen ut pÄ yttersta grenen och slutligen tvingar henne att göra sitt livs viktigaste val. Bakom den vackra ytan och det som hon trodde var den sanna kÀrleken finns ett brÄddjupt mörker som döljer starka krafter inom dem bÄda.

Guldburen Àr en samtidsroman om brÀnnande Àmnen som sexberoende (addiction), narcissism och medberoende. Boken tar med lÀsaren till en rad spÀnnande platser och upplevelser nÀr den rör sig mellan BÄstad, Stockholm, Berlin, Paris, Köpenhamn och St Barths i VÀstindien.


UpplÀsare: Julia Dufvenius
LĂ€ngd: