(197)

Gruppen: Mamman

ljudbok och e-bok


NÀr Malins man tar livet av sig slÄs hennes tillvaro i spillror. Sonen David blir alltmer avigt instÀlld till henne och för att fÄ hjÀlp ur krisen tvingar Malins arbetsgivare henne att gÄ i gruppterapi. I terapirummet möter hon vitt skilda personligheter, och sakta vÄgar hon öppna sig om sin sorg, det olyckliga Àktenskapet och oron över sonen.

NÀr David plötsligt försvinner blir Malin tvungen att bege sig ut pÄ Malmös gator för att leta reda pÄ honom. Under sitt sökande inser hon att hennes son levt ett liv bortom deras gemensamma. Hon möter hans hemliga flickvÀn Fariba, som Àven hon kÀnner en bottenlös saknad efter David. Snart Àr Malin och Fariba indragna i ett tröstlöst sökande efter vad som har hÀnt, dÀr de behöver hitta sÀtt att navigera en helt frÀmmande vÀrld.

"Gruppen: Mamman" Àr den första delen av tre i en serie om mord och familjer i kris, om sanningar och lögner som avslöjas i gruppterapirummet.


UpplÀsare: Mirja Turestedt
LĂ€ngd:

3.6

197 recensioner

Ann

2024-03-16

Medel!

AnnaMa

2024-01-15

En rĂ€tt mĂ€rklig historia med mĂ„nga ovĂ€ntade vĂ€ndningar. SpĂ€nnande o intressant. Men! 😡 Blir förbannad nĂ€r slutet bara Ă€r en saftig cliffhanger och dessutom med ett extra drama som förstĂ€rkning. Det Ă€r vĂ€l okey om det Ă€r en serie med rimlig vĂ€ntan mellan avsnitten. (Som t.ex ”Döden i december” av Grimw.+Grimw.) Men hĂ€r fĂ„r man vĂ€nta pĂ„ nĂ€sta bok, (som vĂ€l i bĂ€sta fall kommer i Ă„r) nĂ€r alla konstiga vĂ€ndningar i historien glömts bort. 🙄 Tror inte jag Ă€r ensam om att bli sur.

elisabeth.ekholm

2024-01-01

❀!