(67)

Grevgatan 22

ljudbok och e-bok


För den snart trettioÄriga Josefine gÄr livet som pÄ rÀls. Hon har ett bra jobb pÄ en reklambyrÄ och en fantastisk lÀgenhet pÄ Grevgatan. KvÀllarna fyller hon med fester och flirtande pÄ krogen. Hela hennes tillvaro Àr lÀtt och ledig - raka motsatsen till systern Emelie som har man, villa och barn. Men sÄ hÀnder nÄgot som Josefine inte hade rÀknat med. Jesper. Efter en blöt kvÀll har kollegan plötsligt vÀnt uppochner pÄ allt det dÀr som tidigare varit sÄ enkelt. Hur ska Josefine ta sig ur det hÀr? Vill hon ens ta sig ur det?

Emelie Àr mer Àn nöjd med sitt till synes perfekta liv i den fina förorten. Men sÄ en dag rÄkar hon lÀsa ett sms som absolut inte Àr menat för henne. Ett sms som pÄ bara nÄgra sekunder förÀndrar allt, och tvingar henne att se pÄ livet, och kÀrleken, med helt nya ögon...

Jenny Leeb, född 1974, Àr en svensk författare med en fil.kand. i media- och kommunikationsvetenskap. Utanför skrivandet arbetar hon som VD pÄ en mediebyrÄ i Stockholm.


UpplĂ€sare: Amanda KrĂŒger
LĂ€ngd:

3.5

67 recensioner

Katarina

2023-06-24

HĂ„ller med tidigare recensent. Naivt. UpplĂ€saren lĂ„ter fullkomligt likgiltig och betonar fel (hon lĂ€ser exempelvis ”tog över handen” istĂ€llet för ”tog överhanden”). Boken vill ha ett ungdomligt tilltal men lyckas inte, huvudpersonen Ă€r under 30 och har hemtelefon (haha!) och det understryks att hon ”sĂ€tter pĂ„ sin platta TV med fjĂ€rrkontrollen”. Finns det ens nĂ„got annat Ă€n platta TV:s nuförtiden?

anna

2022-04-20

Bra feel good:)

Birgitta

2022-04-20

Boken nej, rösten nej, naivt bara