(19)

Grekiska Gudar - erotisk novell

ljudbok och e-bok


Efter nÄgra dagar pÄ Kreta Àr Gabriella mör efter alla erotiska Àventyr som platsen gett henne. Hon tÀnker ofta pÄ Milas, tatueraren frÄn Rethymnon, och vet inte var hon ska göra av sina kÀnslor för honom. Men Gabriella kan inte motstÄ frestelsen nÀr hotellets PT gör sig tillgÀnglig, och nÀr Milas helt plötsligt dyker upp pÄ hotellet, kan hon inte heller lÄta bli att fantisera om bÄda tvÄ samtidigt ...

tGrekiska gudar Àr den tredje delen i trilogin om Gabriella och hennes resa till Kreta. Det Àr en berÀttelse om att vÄga förÀndras och ta för sig av livets alla njutningar.

Trilogin om Gabriella och hennes resa till Kreta. Det Àr en berÀttelse om att vÄga förÀndras och ta för sig av livets alla njutningar.

Vanessa Salt Àr en pseudonym för ett författarpar som lever nÄgonstans i Mellansverige. Vanessa finner inspiration till berÀttelserna pÄ sina mÄnga resor jorden över, dÀr heta exotiska platser ger nÀring till hennes erotiska fantasier. Hon skriver lÀttsamt och med humor om passionen som kan uppstÄ nÀr man minst anar det.


UpplÀsare: Alexandra Gren
LĂ€ngd: