(67)

Gossip Girl: Du och ingen annan

ljudbok och e-bok


Blair Waldorf, Serena van der Woodsen och Nate Archibald Àr femton Är och oskiljaktiga. Men under ytan bubblar hemligheter som hotar slita trions vÀnskap i tusen bitar. Blair har sÄ lÀnge hon kan minnas varit hopplöst förÀlskad i Nate. Problemet Àr bara att Nate Àr betydligt mer intresserad av den vackra Serena. Kanske Àlskar Serena honom ocksÄ. Men Àr hon villig att förrÄda Blair pÄ vÀrsta tÀnkbara sÀtt? Vad i hela vÀrlden ska hon ta sig till?

I "Gossip Girl: Du och ingen annan" fÄr vi Àntligen veta vad det var som hÀnde nÀr Nate kom emellan sina tvÄ bÀsta vÀnner och Serena lÀmnade Constance Billard. Boken utspelar sig innan hÀndelserna i "Gossip Girl", men gavs ut som den tolfte delen i serien.

Serien Gossip Girl har sedan böckerna publicerades blivit ett globalt fenomen. Vi möter de rika, snygga och vÀlklÀdda tonÄringarna Serena, Blair, Chuck, Nate och Dan som Àr uppvuxna i New Yorks glittrande elit. Efter succén gjordes historien om till en tv-serie, som setts miljontals tittare vÀrlden över.

Cecily von Ziegesar Àr en amerikansk författare, mest kÀnd för sin ungdomsserie Gossip Girl. Hon kommer frÄn en tysk adelsfamilj, men Àr född och uppvuxen i New York. Hennes populÀra bokserie har gjort henne till en av de mest framstÄende författarna av ungdomslitteratur i vÀrlden.


UpplÀsare: Malin Janlöv
LĂ€ngd:

3.9

67 recensioner

Sassa

2023-07-24

Den ger ursprunget till en massa situationer i de senare böckerna. Som nÄgon annan skrev, sÄ borde denna bok ligga som #1 i serien.

Anna

2023-06-30

Borde vara som bok nr 1! SÄ irriterande att gÄ till första början, Inget nytt i den hÀr boken