(178)

Gossip Girl: Det som passar mig

ljudbok och e-bok


PÄ Manhattan spirar nya vÄrromanser, Gossip Girl rapporterar att bÄde Jenny och Vanessa har synts pÄ stan med mystiska dejter. Dan spenderar istÀllet lovet pÄ en pretentiös litteraturtidning dÀr han fÄtt en praktikplats och dÀr han för det mesta gömmer sig i kopiatorrummet full av Ängest.

Serena och Blair flyttar ihop - och verkar ha blivit bÀsta vÀnner igen. VÄrkÀnslorna virvlar nÀr de tvÄ vÀnnerna tillsammans med Nate, Chuck och Georgina Äker ivÀg till en exklusiv skidresort. Nate gör sitt bÀsta för att leva ett sundare liv efter sin tid i rehab, men hans förhÄllande med Georgina testar hans nya livsstil till det yttersta. Under vad som skulle ha varit en romantisk resa inser han istÀllet vad hans nya flickvÀn faktiskt Àr kapabel till.

Serien Gossip Girl har sedan böckerna publicerades blivit ett globalt fenomen. Vi möter de rika, snygga och vÀlklÀdda tonÄringarna Serena, Blair, Chuck, Nate och Dan som Àr uppvuxna i New Yorks glittrande elit. Efter succén gjordes historien om till en tv-serie, som setts miljontals tittare vÀrlden över.

Cecily von Ziegesar Àr en amerikansk författare, mest kÀnd för sin ungdomsserie Gossip Girl. Hon kommer frÄn en tysk adelsfamilj, men Àr född och uppvuxen i New York. Hennes populÀra bokserie har gjort henne till en av de mest framstÄende författarna av ungdomslitteratur i vÀrlden.


UpplÀsare: Malin Janlöv
LĂ€ngd:

3.9

178 recensioner

Thyra

2022-08-23

Super😘

Sofie

2022-06-09

Toppen

Isabelle

2021-09-12

ÄLSKAR