(107)

Game over

ljudbok och e-bok


I alla tider har det funnits brottslingar, och i alla tider har det funnits de som bekÀmpat brottsligheten och stÄtt upp för rÀttvisan. Men aldrig förr har vÀrlden haft ett lika mÀktigt vapen som gÀnget pÄ Avdelning 33 pÄ internationella polisen Ipols högkvarter.

TolvÄrige Sam har trÀnats upp till att bli en av vÀrldens starkaste och skickligaste agenter. Tillsammans med Kung Pow-mÀstaren Ju och datageniet Aisha arbetar trion för att sÀtta kÀppar i hjulet för vÀrldens onda krafter. Och det blir mÄnga kÀppar, för skurkarna finns överallt ibland oss.

I "Game Over" tvingas Avdelning 33 kÀmpa mot hela den digitala vÀrlden. Den artificiella intelligensen Wasabee gillar nÀmligen datorspel, och har nu utmanat vÀrlden pÄ ett slutgiltigt game. Ett spel pÄ liv och död.

Utan att fÄ anvÀnda nÄgra digitala hjÀlpmedel tvingas vÄra hjÀltar fÀrdas med propellerplan frÄn mellankrigstiden. Men den stora frÄgan Àr inte om jorden kommer att överleva detta fasansfulla hot, utan snarare hur MÀstare Ju ska hantera sin spelabstinens nÀr han förbjudits ladda sin mobil!?

Böckerna om Kung Pow Àr fyllda av spÀnnande Àventyr och snabb action.

Ola Lindholm och Johan Lindqvist har skrivit utifrÄn vad de sjÀlva gillade att lÀsa nÀr de vÀxte upp. Det Àr böcker som bjuder pÄ underhÄllning, fartfyllda scener och action.


UpplÀsare: Fredde Granberg
LĂ€ngd:

4.5

107 recensioner

Arre2.0

2023-03-09

BĂ€sta boken ever jag har lĂ€st hela serien 100000000000000 gĂ„ngerâ™„ïžâ™„ïžâ™„ïžâ™„ïžâ™„ïžâ™„ïžâ™„ïžâ™„ïžâ™„ïžâ™„ïžâ™„ïžđŸ˜đŸ˜đŸ˜đŸ˜đŸ˜

HUGO

2023-01-14

För spÀnnande

Jasmine

2022-11-27

SpÀnnande och intressant