(1)

Funk

e-bok


Andra delen i Dansfabriken. En cool serie med lika delar kÀrlek, vÀnskap och dans. Fyra ungdomar med olika bakgrund möts pÄ Dansfabriken. Det Àr blod, svett och tÄrar men ocksÄ ljuv kÀrlek och stark vÀnskap. En Fame för 2000-talet!

Melina och Rafael Àr kÀra, men det blir en fnurra. Melina vÄgar inte berÀtta för sin pappa att hon har en kille och dÀrför drar hon sig undan. Rafael förstÄr inte vad som hÀnder, han kÀnner sig vÀldigt besviken pÄ Melina och gör ett tillfÀlligt snedsteg med en annan tjej.

Terese Àr mobbad i skolan av Olga och Olgas nya tjejkompisar. Men Terese fÄr en ny skolvÀn i Rami, en lite speciell och kul kille som spelar nÀtpoker och ger bra rÄd. Terese försöker bli vÀn med Melina ocksÄ, men det gÄr trögt. DÀrför köper hon biljetter till Beyoncékonserten i Globen och bjuder med Melina.

Marko Àr lite stukad efter att Olga avfÀrdat honom och söker bekrÀftelse pÄ sin manlighet. Han hÀlsar pÄ hos Abbe som bor i ett familjehem och blir bekymrad nÀr Abbe berÀttar han han inte kommer tillbaka till BredÀng. SÄ sakta kommer Marko och Terese att börja ty sig till varandra. Rafael och Melina kommer att reda ut allt, och Melina pratar med sin pappa. DÀr blir det storbrÄk för Melina har sÄ mycket inom sig. Det blir hennes frigörelse.

Dansen gÄr utmÀrkt. Terese fortsÀtter att dansa i Dansfabriken. Kian har bestÀmt att fortsÀtta specialtrÀna den lilla gruppen som dansade i Gallerian, plus Darja och Josef, han ska försöka ordna fler gig Ät dem och Àven trÀna dem inför den stora streetstartÀvlingen.