(16)

Frestad

e-bok


Den hÀr mÄnaden heter jag Mary.

Jag har olika namn varje mĂ„nad – Brandy, Honey, Amy – ibland bryr sig Joe inte ens om att frĂ„ga vad jag heter. Men vad jag Ă€n kallas och hur han Ă€n hittar mig Ă€r han alltid lika skicklig pĂ„ att vĂ€cka min Ă„trĂ„ med sin kropp, sin mun och sin beröring. Sexet Ă€r fantastiskt, det fĂ„r mig alltid att lĂ€ngta efter mer under de evighetslĂ„nga veckorna utan honom, tills vi ses igen.

Mitt riktiga namn Àr Sadie. En gÄng i mÄnaden, över lunch, berÀttar Joe om sin senaste erövring. Vad han inte vet Àr att jag i min fantasi Àr huvudpersonen i alla de barnförbjudna möten han avslöjar för mig. Och att jag Àr fullkomligt besatt av vÄrt fiktiva sexliv. Jag vet att det Àr fel, jag vet att min man inte skulle förstÄ.

Men jag kan inte sluta. Inte Àn.

Utdrag ur boken:

Han vÀnde inte pÄ huvudet och jag var för stolt för att ropa igen. Jag vÀntade tills han försvunnit bakom hÀngvÀxterna och jag var ensam i tystnaden, innan jag Äter sjönk ner pÄ bÀnken med hÀnderna i knÀet. Blommorna förebrÄdde mig, men eftersom de inte hade nÄgon röst behövde jag inte lyssna.



3.8

16 recensioner

Ewa

2021-06-16

En god liten bok om kÀrlek och ensamhet. Frustation och sex