(0)

Framtidsfobi och pojkbandshysteri

e-bok


Äntligen sommarlov! Men för ett popband som Starlight blir det aldrig helt lugn och ro. De har en inplanerad spelning i stadsparken snart, som alla bandets medlemmar lĂ€ngtar efter. Matilda fyller ocksĂ„ femton Ă„r denna sommar, nĂ„got som hon inte kan bestĂ€mma sig för om hon tycker om. Det Ă€r skönt att bli mer vuxen, men varför börjar alla plötsligt tjata om hur viktigt det Ă€r att ha framtidsplaner? RĂ€cker det inte med drömmen om att bli popstjĂ€rna? Det blir en hĂ€ndelserik sommar för Starlight, med bĂ„de skoj möten och en del hemligheter.

FjortonÄriga Matilda sÄngare och gitarrist. FemtonÄriga Julia spelar ocksÄ gitarr. Nina, Matildas klasskompis, Àr trummis i bandet och Linn frÄn parallellklassen spelar bas. Tillsammans bildar de bandet Starlight. En serie om musik, vÀnskap och kÀrlek.

Malin Stehn började skriva egna texter redan som sexÄring och hade ocksÄ lÀnge en dröm om att bli popstjÀrna. Hon har Àven jobbat lÀnge inom förlagsbranschen, som redaktör. Hennes romandebut Mallgrodor och gitarrgudar blev en blandning av hennes tvÄ intressen: skrivandet och musiken. FörfattarkarriÀren har efter detta blomstrat och hon har nu skrivit över 40 barn- och ungdomsböcker.