(196)

Flykten

ljudbok och e-bok


Efter succĂ©n med Försoningen Ă„terkommer Hannah och Amanda med Flykten, andra delen i trilogin TvĂ„ systrar. En modern romanserie om komplicerade relationer och – framför allt – systerskap.

Systrarna Vanessa och Alicia försöker navigera sig fram i livet, finna det rÀtta jobbet och den stora kÀrleken. De Àr bÄda mÀrkta av sin tuffa barndom med en alkoholiserad far, men har olika sÀtt att hantera de inre sÄr som blev följden. Vanessa har haft svÄrt med nÀra relationer och sökt sin trygghet i jobbet medan Alicia har försökt hitta bekrÀftelse som den perfekta flickvÀnnen. Men nu verkar rollerna vara ombytta.

NÀr Alicia stÀlls inför sin största kris hittills behöver hon sin syster Vanessa mer Àn nÄgonsin, men hur ska Vanessa kunna hjÀlpa henne nÀr hon sjÀlv har rÄkat illa ut?

Med Flykten visar Hannah och Amanda att de som fÄ andra kan skildra den svÄra relationen till dem vi stÄr nÀrmast och den dÀr speciella tiden i livet nÀr man försöker komma fram till vem man egentligen Àr.

TvÄ systrar Àr underhÄllande romaner dÀr det Àven finns plats för Ängest och svÀrta. Filmbolaget Yellowbird har köpt rÀttigheterna till hela trilogin.


UpplÀsare: Moa Gammel
LĂ€ngd:

4.0

196 recensioner