(92)

Flygare af Hjo

ljudbok och e-bok


Tredje delen i mysdeckarserien "af Hjo" dÀr mystik, spÀnning och relationer varvas om vartannat.

Ett rÄn leder till att en gammal man hittas död i sitt hem och i samband med dödsfallet intrÀffar ytterligare en rad rÄn mot Àldre boende i bygden.

I den idylliska smĂ„staden Hjo börjar polisinspektör Helena Groop sakta men sĂ€kert landa efter flytten frĂ„n Stockholm. Tillsammans med poliskommissarie Axel Svensson och deras kollegor inleds jakten pĂ„ den skyldige. Men bĂ„de gĂ€rningsman och ledtrĂ„dar lyser med sin frĂ„nvaro. Vem Ă€r det som stĂ„r bakom rĂ„nen – och vem dödade den gamle mannen?

En man drömde i sin ungdom om att fÄ pröva sina vingar och bli fÀltflygare i det svenska flygvapnet. Vem Àr han och kan hans iakttagelser vara till nytta för polisen?

Flygare af Hjo Àr del 3 av 6 i Annette Brandelids deckarserie "af Hjo" som handlar om polisinspektör Helena Groop och hennes kollegor i det idylliska smÄstadssamhÀllet.

Annette Brandelid skriver spÀnnande, trivsamt och oblodigt. Hennes serie utspelar sig i barndomsstaden Hjo, dÀr lÀsaren fÄr följa utredningar av mystiska dödsfall och andra hÀndelser i en stad dÀr alla kÀnner alla.


UpplÀsare: Pascal Wibe
LĂ€ngd:

3.7

92 recensioner

elista0728

2023-08-05

Å vilken bra bokđŸ«¶. Som uppvuxen i Karlsborg kĂ€nner jag igen allt. Min far jobbade i hela sitt liv pĂ„ F6 och jag jobbade ocksĂ„ dĂ€r ett par Ă„r. Vilken nostalgitripp detta var. Stort Tack AnetteâŁïžâŁïžâŁïžâŁïž