(3389)

Flocken

ljudbok och e-bok


VÄLKOMMEN TILL DECEMBER

Supersnuten John Wagners liv slÄs i spillror nÀr hans fru Sara och sonen Mattias plötsligt försvinner. SpÄren leder till Saras barndomstrakter, den gudsförgÀtna orten December lÄngt uppe i Sveriges obygd. December visar sig vara en skitmagnet. Snart har John inte bara sin familj att leta reda pÄ, utan Àven en riktig smÀltdegel av smutsig kriminalitet att skotta i.

Efter att mot sin vilja ha blivit en del av Decembers poliskÄr teamar John snabbt upp med psykologen Kim Cordell, som ocksÄ har ett mörkt förflutet. Tillsammans tar de sig an December och krafterna som verkar pÄ stadens skuggsida. Allt börjar med en brutal gÀngskjutning och ett lik som fiskas upp utanför hans hus.

I den hĂ€r serien Ă€r det ingen som hĂ„ller igen, varken huvudkaraktĂ€rerna eller deras motstĂ„ndare. Men en sak Ă€r sĂ€ker – nĂ€r du kommit till December blir det svĂ„rt att lĂ€mna.


UpplÀsare: Jonas Malmsjö
LĂ€ngd:

3.8

3389 recensioner

Peter

2024-03-12

Ok

Kristina

2024-03-10

Bra handling, Jonas Malmsjös röst Àr passar sÄ bra till denna typ av böcker.

Lina

2024-02-22

En bra bok men rÀkna med att ni har minst 10 böcker att lÀsa innan saker och ting börjar falla pÄ plats.. och vid tionde boken mÄste du ÀndÄ invÀnta bok nr 11 för att knyta ihop sÀcken. Nyfiken pÄ hur de ska sluta men besviken pÄ att man tvingas lÀsa alla böcker för att fÄ ett avslut..