(20)

Flicka saknad

ljudbok och e-bok


Anders har just tagit ett dopp i de svalkande vÄgorna vid den thailÀndska stranden, nÀr en kvinna plötsligt stÄr dÀr med ett foto i handen. Det Àr en bild pÄ hennes dotter som hon tror blivit bortförd till Sverige. Kan Anders hjÀlpa henne leta nÀr han Äker tillbaka efter semestern?

Hemma i Sverige hÄller Anna ett författarsamtal om sin bok om trafficking nÀr Anders kommer fram och berÀttar om hÀndelsen i Thailand. Utan att riktigt förstÄ vad det Àr hon ger sig in pÄ sugs Anna in i det brÄddjupa mörkret kring internationell barnsexhandel.

Det som börjar med sökandet efter en kvinnas dotter leder till mÄnga fler bortförda kvinnor, flickor och döttrar. Anna fÄr snart erfara vad som hÀnder nÀr nÄgon stÀller sig i vÀgen för ett hÀnsynslöst och vÄldsamt traffickingnÀtverk som inte drar sig för nÄgot, och hur mÀnniskor förvandlar hela sina liv till en vÀv av lögner och manipulation för att dölja sina mörka begÀr.

SpĂ€nningsromanen "Flicka saknad" Ă€r baserad pĂ„ sanna historier och riktar ljuset mot den cyniska handeln med mĂ€nniskor – och mot de ovĂ€ntade former en förövare kan anta.


UpplÀsare: Sofia Berntson
LĂ€ngd:

4.3

20 recensioner

Joakim

2024-05-11

RĂ€tt kass