(60)

Familjegraven : en fortsättning på romanen Grabben i graven bredvid

e-bok


Nu är Desirée och Benny från Grabben i graven bredvid tillbaka! Till glädje för de 450 000 som köpt Grabben i graven bredvid. Och för den dryga miljon som sett filmen. Den minnesgode läsaren kommer ihåg att Grabben i graven bredvid hade ett öppet slut. De skulle göra tre försök att få barn. Blev det inget skulle de gå skilda vägar. Det blev barn. Ut flyttar Anita, kusinen som Benny haft ihop det med under tiden. In flyttar Desirée, beredd att göra ett nytt försök på gården. I Familjegraven får vi följa Bennys och Desirées försök att leva familjeliv. Härligt rolig läsning som i den första boken. Gripande, spännande och slagkraftigt. Inte utan konflikter.



3.9

60 recensioner

Ylva

2022-05-08

Stefan Sauk (från Stockholm) har av någon outgrundlig anledning fått för sig att läsa Benny med nåt slags hopkok av illa misshandlade norrländska dialekter. Pinsamt och kränkande mot såväl mjölkbönder som alla födda norr om Norrmalmstorg – och, vad värre är, olidligt plågsamt att lyssna på. Men Mazetti är ju en stjärna, så så länge man inte försöker sig på ljudboken går det säker bra …

Ingela

2022-02-26

Härlig bok och fantastisk "uppläsning"! Nästan som radioteater när den är som bäst.

Anna

2021-06-18

Vet inte riktigt vad jag ska tycka om inläsningen. Väldigt annorlunda. Jag retade mig på Desirée i första filmen och det blev inte bättre nu. Trots allt bra och rolig att lyssna på!