(166)

Fallet med det mystiska godismonstret

ljudbok och e-bok


VÀlkommen till SpökbyrÄn! Dimdalens egen akutmottagning för spökerier. HÀr finns Elsa och Kalle som vet det mesta om spöken. Nu Àr det Socker-Bella som har problem. Alla hennes kunder i godisaffÀren har försvunnit! Ingen vill köpa godis dÀr lÀngre eftersom ett spöke tuggar pÄ det och slÀnger det pÄ golvet. Mystiska spÄr leder till köket. Men vad vill spöket och varför spökar det just nu? Det blir spÀnnande vÀrre nÀr Elsa och Kalle tar sig an fallet! Ska de hinna hjÀlpa Socker-Bella innan hon mÄste stÀnga godisaffÀren?

Böckerna om "SpökbyrĂ„n" Ă€r rafflande och klurig lĂ€sning för lĂ„gstadieĂ„ldern av spĂ€nningsmĂ€starinnan Kristina Ohlsson. Moa Wallin har gjort de generösa och stĂ€mningsskapande illustrationerna. ”Fallet med det mystiska godismonstret” Ă€r den andra fristĂ„ende boken i serien. LĂ€s ocksĂ„: ”Fallet med den rysliga skuggan”.

KRISTINA OHLSSON Ă€r en av vĂ„ra mest framgĂ„ngsrika kriminal- och barnboksförfattare och tillhör Sveriges absoluta deckarelit. Hennes böcker har blivit stora lĂ€sarsuccĂ©er, inte minst hennes oerhört populĂ€ra rysare för slukarĂ„ldern. Med titlar som "Glasbarnen", "Zombiefeber" och "Mysteriet pĂ„ Ödeborgen" har hon en central plats i barnens bokvĂ€rld. HĂ€r Ă€r hon aktuell med en ny spĂ€nnande serie för barn i lĂ„gstadieĂ„ldern – SpökbyrĂ„n!

MOA WALLIN har illustrerat böcker för bÄde barn och vuxna. Hon har Àven gjort bilder till spel, lÀromedel och skivomslag. Hennes stÀmningsfulla illustrationer gör SpökbyrÄn och Dimdalen till en extra spÀnnande plats att vara pÄ.



4.5

166 recensioner

Selma

2023-06-04

superrrrrrr vrađŸ–€

Althia

2023-04-29

Den var jĂ€tte jĂ€tte bra💖

Marlene

2023-03-25

Min favorit av DON HÄRA FANTASTISKA böcker 📚