(59)

Fallet med den nakna spanjoren

ljudbok och e-bok


Snön har Àntligen kommit till den lilla pÀrlan Söderhamn vid södra norrlandskusten. Staden pryds av fÀrggrant pyntade julgranar och jultomtar i röda drÀkter. FrÄn barnkörer hörs ljuvlig julmusik och allt pekar pÄ att ledigheterna och lugnet stundar.

Samtidigt som julen nÀrmar sig har en helt ny verksamhet slagit upp portarna i staden. En detektivbyrÄ som drivs av den minst sagt udda före detta kriminalkommissarien Gösta Svenningsson och hans bÀttre hÀlft, obduktionsteknikern Lucifer Mattsson.

En vecka har passerat sedan detektivbyrÄn öppnat och ingen har Ànnu bett om deras tjÀnster. De börjar bli otÄliga nÀr en vacker kvinna vid namn Laura Hernandez ber om att de bÄda privatdetektiverna ska undersöka vad hennes Carlos gör om nÀtterna. Ett uppdrag som de tackar ja till utan att blinka.

Det blir startskottet pÄ ett hejdlöst Àventyr som Söderhamnsborna sent ska glömma. Efter det hÀr kommer ingen att ha missat att det har kommit tvÄ nya privatdetektiver till staden.

De fÀrgstarka karaktÀrerna Gösta Svenningsson och Lucifer Mattsson Äterfinns i deckarserien om ambulanssjuksköterskan Erik Sandström. Nu har de fÄtt en egen serie som blandar humor och spÀnning.


UpplÀsare: Fredde Granberg
LĂ€ngd:

3.9

59 recensioner

Ylva

2024-04-13

En jÀtterolig historia

Helene

2024-04-11

Rolig och spÀnnande pÄ samma gÄng.

Elisabet

2024-02-27

DĂ„ jag tycker att Gösta blir ”lite för mycket” i Erik Sandström-serien var jag tveksam till denna. Dock blev mina farhĂ„gor inte bekrĂ€ftade.