(11)

Evas dotter

ljudbok och e-bok


NÀr en brutalt misshandlad kvinna spolas iland gör den godhjÀrtade John allt han kan för att rÀdda hennes liv. Men han upptÀcker snart att Lilly inte Àr vilken person som helst. Hon har ett alldeles speciellt uppdrag. Hon Àr utsÀnd pÄ en resa med betydelse för mÄnga. Men trots den omsorg och godhet hon möter fortsÀtter hon att kÀmpa mot sitt eget mörker, tvivel och sjÀlvförakt.

Ödehuset förĂ€ndrade vĂ„r begrĂ€nsande bild av Gud. Evas dotter kommer att förĂ€ndra vĂ„r förminskande bild av oss sjĂ€lva. Vilka sanningar om oss sjĂ€lva vĂ€ljer vi att lyssna till? I vems blick speglar vi oss sjĂ€lva? Och vad Ă€r den djupaste sanningen om vĂ„ra liv?

Evas dotter Àr en vidunderlig berÀttelse om upprÀttelse, lÀngtan och kÀrlek berÀttad med ett magiskt bildsprÄk som inte lÀmnar nÄgon opÄverkad. Vad Àr sanningen om livet? Vad Àr sanningen om oss sjÀlva?

William Paul Young, född i Kanada, debuterade med romanen Ödehuset som har blivit en bĂ€stsĂ€ljare med 25 miljoner exemplar sĂ„lda. Evas dotter hamnade som nummer fyra pĂ„ New York Times bĂ€stsĂ€ljarlista redan samma vecka som den slĂ€pptes.


UpplÀsare: Teodor Lindh
LĂ€ngd:

4.1

11 recensioner

Yvonne

2023-03-06

En fantastisk bok om att tro att ha ett vĂ€rde och vara vĂ€rd att Ă€lska â€ïžđŸ™đŸŒ