(58)

Ett rent samvete

ljudbok


StÀdfirman Exklusivt Rent har fÄtt en rivstart och Danuta fyller sina dagar med tidskrÀvande administration. För att inte förlora sina stÀdkunskaper, och för att hon Àlskar att stÀda, arbetar hon fortfarande ett par dagar i veckan hemma hos sina kunder. Dagarna rÀcker inte till och hon gÄr stÀndigt runt med dÄligt samvete över allt hon borde göra, över sin syster och sommarhuset hon borde ta hand om.

Familjeterapeuten Klara Winberg har i Ärtionden hjÀlpt andra, men nÀr tillvaron börjar halta har hon svÄrt veta hur hon ska hantera sina egna problem. Kirurgen Claire Bromsons dröm om att flytta hem till Sverige efter Är utomlands har gÄtt i uppfyllelse, men nu stÀlls hon plötsligt inför ovÀntade svÄrigheter pÄ hemmaplan.

Danuta kÀnner av stÀmningarna i de bÄda kvinnornas hem och stÄr inte ut med att se dem mÄ dÄligt. Snart har hon erbjudit dem sin hjÀlp, nÄgot som visar sig fÄ förödande konsekvenser. Ett rent samvete handlar om att göra upp med sitt förflutna, en knuff kan vara allt som behövs.

ANNE LILJEROTH debuterade som författare 2013. Ett rent samvete Àr uppföljaren till Ett rent helvete och hennes sjunde roman. Med sitt kÀnsliga sprÄk fortsÀtter hon utforska livets snÄrskog och Àmnen som berör. Tidigare har Anne bland annat skrivit Jag kan inte sluta grÄta, som hyllats för sitt sÀtt att ge röst Ät mÀnniskor som drabbats av utmattning.


UpplÀsare: Ella Schartner
LĂ€ngd:

3.8

58 recensioner

Sonja

2023-05-15

Lite rörig, mÄnga personer

Mari

2023-02-07

SÄ trevligt spÀnnande o skön bok att lyssna pÄ!