(98)

Ett levande vapen

ljudbok och e-bok


I alla tider har det funnits brottslingar, och i alla tider har det funnits de som bekÀmpat brottsligheten och stÄtt upp för rÀttvisan. Men aldrig förr har vÀrlden haft ett lika mÀktigt vapen som gÀnget pÄ Avdelning 33 pÄ internationella polisen Ipols högkvarter.

TolvÄrige Sam har trÀnats upp till att bli en av vÀrldens starkaste och skickligaste agenter. Tillsammans med Kung Pow-mÀstaren Ju och datageniet Aisha arbetar trion för att sÀtta kÀppar i hjulet för vÀrldens onda krafter. Och det blir mÄnga kÀppar, för skurkarna finns överallt ibland oss.

I "Ett levande vapen" har en av vÀrldens farligaste brottslingar, Papegojan, lyckats storma Brasiliens högsta skyskrapa och tagit gisslan högst upp i byggnaden. Han krÀver mÄngmiljardbelopp, annars sÄ kommer han sprÀnga hela skyskrapan med gisslan kvar inuti.

Sam och MÀstare Ju lyckas ta sig in i Skyskrapan utan att bli upptÀckta, men huset Àr fyllt av tungt bevÀpnade kriminella och de Àr nÀra att dödas innan de ens hunnit till första vÄningen i byggnaden.

Snart trÀffar de dock en skrÀckslagen vaktmÀstare som hjÀlper dem att sakta ta sig högre och högre upp i skyskrapan. Men det Àr nÄgot som inte stÀmmer, och alldeles för sent upptÀcker Sam och MÀstare Ju det de borde förstÄtt frÄn början. Och dÄ ser allt ut att vara försent!

Böckerna om Kung Pow Àr fyllda av spÀnnande Àventyr och snabb action.

Ola Lindholm och Johan Lindqvist har skrivit utifrÄn vad de sjÀlva gillade att lÀsa nÀr de vÀxte upp. Det Àr böcker som bjuder pÄ underhÄllning, fartfyllda scener och action.


UpplÀsare: Fredde Granberg
LĂ€ngd:

4.6

98 recensioner

Sixten

2024-02-18

helt fantastiskt roligt

Leia

2023-04-29

Lite lÀskig

Arre2.0

2023-03-15

Noot noot muther fu***s