(11)

Ett fall i alla fall

ljudbok


Gordon har gĂ„tt i pension och Paddy Ă€r ensam kommissarie pĂ„ den lilla polisstationen i skogen. Men nĂ€r en mystisk krafsare dyker upp bestĂ€mmer hon sig för att kalla in Gordon igen. En vĂ€nlig och filosofisk smĂ„barnsdeckare av en av vĂ„ra frĂ€msta barnboksförfattare – Ulf Nilsson. Det Ă€r inte lĂ€tt för en polis att vara ensam. Speciellt inte nĂ€r det hörs kusliga ljud utanför polisstationen om nĂ€tterna. Till slut tar Paddy mod till sig och söker upp Gordon i hans lilla stuga nere vid sjön för att be om hjĂ€lp.

Samtidigt hĂ€nder det som absolut inte fĂ„r hĂ€nda – nere pĂ„ Ă€ngen Ă€r tvĂ„ ungar frĂ„n dagiset försvunna! En liten ekorrunge och en liten kaninunge. Det Ă€r sĂ„ hemskt att Gordon börjar grĂ„ta. Nu mĂ„ste han och kommissarie Paddy lĂ€gga allt annat Ă„t sidan och arbeta ihop igen. Det blir ett fall i alla fall 


Lyssna ocksĂ„ pĂ„: Kommissarie Gordon – Det första fallet, dĂ€r Gordon möter Paddy för första gĂ„ngen, och Kommissarie Gordon – Det sista fallet, dĂ€r Paddy blir kommissarie. 2017 blir kommissarie Gordon ocksĂ„ tecknad film i regi av Linda HambĂ€ck.


UpplÀsare: Ulf Nilsson
LĂ€ngd: