(8)

Ett bra slut - erotisk novell

ljudbok och e-bok


Jag hittade henne i hörnet lÀngst bort. Trots alla fÀrgglada lampor lÄg det nÀstan helt i mörker. Hon lutade sig mot balustraden och sÄg pÄ sjön som glittrade i mörkret nedanför den stora egendomen.

"Springer du alltid efter kvinnor samma kvÀll du trÀffar dem?" frÄgade hon.

"VÀnder du dig alltid om efter sjÀlvgoda mÀn?" parerade jag.

Vi hörde steg frÄn nÄgon som gick över terrassen. Hon tystnade. Utan att slÀppa taget vÀnde jag mig om och kÀnde igen siluetterna av de tvÄ unga servitörerna. De kom nÀrmare och ett ögonblick var jag rÀdd att de skulle vÀlja vÄrt hörn. IstÀllet valde de en plats mitt emot, bara Ätskild av nÄgra stora buskar. Den lÀtta kvÀllsvinden bar deras cigarettrök mot oss. Nu stod hon helt stilla. Med djupa, koncentrerade andetag svarade hon pÄ min hÄrdhÀnta behandling av hennes skinkor. Bakom buskarna tystnade samtalet. De tvÄ ungdomarna rökte fÀrdigt sina cigaretter i tystnad. Röken svÀvade in genom buskarna. De hade hört om hon kom med sÄ mycket som ett litet pip. Hennes sjÀlvbehÀrskning eggade mig.

Kommer jag att fÄ henne?

Sedan 1984 har Cupido gett ut ett magasin i veckan sprÀngfyllt med sexhistorier och informativa artiklar om sexualitet och njutning utan moraliska pekpinnar eller skammande. Alla Àr vÀlkomna i Cupidos universa, och alla finns representerade. det Àr lÀsarna sjÀlva som skriver novellerna i magasinet och de kommer garanterat fÄ dig att rodna. Vardagens sexliv blir allt annat Àn ordinÀrt nÀr Cupidos lÀsare behandlar Àmnet och levererar historier fulla av glÀdje, lekfullhet och njutning.