(27)

Ensamvarg

ljudbok och e-bok


"Sofia kÀnner sig liten och lÀtt som en fjÀder i hans famn. Alla timmar han nÄgonsin lagt ned pÄ att bÀra höbalar och arbeta med kroppen har förberett honom för just det hÀr. Hans stön blandas med hennes och med ljudet av brÀkande fÄr och surrande bin. Hon stÀnger ögonen och lyfter pÄ hakan. Ur hennes strupe stiger ett lÀte av ren, fullstÀndig njutning."

Efter att blivit dumpad en gÄng för mÄnga fÄr Sofia nog. PÄ en hemsida för bostadsbyte kontaktar hon ett Àldre par och byter över sommaren sin lÀgenhet i Malmö mot en charmig stuga i SmÄlands skogar. I stugan, med den tillhörande lilla odlingslotten och den idylliska utsikten över Àngen med betande fÄr, ska hon glömma allt vad mÀn heter och hitta sig sjÀlv. Men det Àr lÀttare sagt Àn gjort. NÀr hon upptÀcker att hon till granne har en Àldre, hunkig ensamvarg grusas planerna snabbt igen. IstÀllet kantas tillvaron av het lÀngtan och desperata försök att komma den mystiska mannen nÀra.

Lisa Vild Àr en pseudonym för en svensk författare av erotiska noveller. Hon utforskar i sina noveller kÀnsliga, men kittlande, Àmnen. Lisa tycker att sex borde vara nÄgot för alla och vill med sina noveller normalisera och nyansera bilden av vad sex Àr. Om det hon skriver Àr sjÀlvupplevt eller inte lÄter vi dock vara osagt.