(18)

En resa till Egypten - erotisk novell

ljudbok och e-bok


"Vi slÀpper inte varandra med blicken. Han stöter fortare och fortare, jag kÀnner hans kuk vibrera i min fitta, han knullar mig lÀngre och lÀngre in i natten, in i oÀndlig njutning och jag glömmer allt som finns omkring oss ..."

Alia Àr en stjÀrnreporter som inte Àr rÀdd för nÄgot. Hon har varit med om allt för mÄnga hemska hÀndelser pÄ sina internationella uppdrag. Nu hoppas hon att reportaget om unika arkeologiska utgrÀvningar i Egypten ska hjÀlpa henne att slappna av och fÄ distans till sina traumatiska upplevelser. Och kan man önska sig nÄgot mer Àn att fÄ utforska en gravkammare med en stilig och mystisk guide som verkar veta allt om de som ligger begravda dÀr? Anen tar med Alia pÄ en passionerad och sensuell resa i forntidens Egypten och dess traditioner. Men det ligger nÄgot mystiskt över det hela ...

Chrystelle LeRoy Àr en kanadensisk författare och vÀxte upp i Montreal med en fransk far. FrÄn tidig Älder utvecklade hon en passion för djur och natur, mycket pÄ grund av sin uppvÀxt nÀra ett zoo. PÄ senare Är har hon arbetat som historiker pÄ museum i bÄde Kanada och Frankrike. Hennes skrivande tar ofta avstamp i historien, med inslag av erotik.