(102)

En magisk julshow

ljudbok och e-bok


VÀnnerna som Àlskar konstÄkning: Vendela, Jasmine, Saga och Sasha Àr tillbaka i den fjÀrde och sista delen av Iskompisar. Alla Äkarna har förbÀttrat sin teknik pÄ olika sÀtt. Numera fÄr bÄde Vendela och Jasmine trÀna med de större tjejerna i stan, medan Saga och Sasha ofta trÀnar tillsammans med hockeykillarna - nÄgot som de alla lÀr sig mycket av och tycker Àr vÀldigt roligt.

Men sÄ kommer den dÄliga nyheten: ishallen mÄste renoveras akut. För Äkarna innebÀr det en katastrof. För hur ska det gÄr med julshowen om de inte har en hall att upptrÀda i?

Saga berÀttar historien den hÀr gÄngen. Hon har alltid varit lite orolig av sig, och nÀr hon rÄkar ut för en olyckshÀndelse tappar hon helt modet. Hon blir rÀdd för nÀstan allt: svÄra hopp, att skada sig och för att göra bort sig. Iskompisarna mÄste hjÀlpa henne. Julshowen nÀrmar sig med stormsteg, alla trÀnar och planerar för fullt. Och Saga har en alldeles speciell roll att spela i showen ... Till slut fÄr de ÀndÄ fira in julen pÄ ett coolt, magiskt och annorlunda sÀtt.

Iskompisar Àr en lÀttlÀst och hÀrlig serie om vÀnskap, om att stötta varandra och om att stÄ upp emot vuxenvÀrlden som inte alltid lyssnar eller har tid att bry sig.


UpplÀsare: Nadja Mirmiran
LĂ€ngd:

4.5

102 recensioner

leah

2024-04-06

JÀtte bra hoppas det kommer flera böcker

Tuva

2022-07-26

Den vart lite sorglig ibland men det borde komma fler böcker 📚 ÄLSKAR đŸ„°

Elsa

2021-05-12

Den var super