(324)

En krona av svärd

ljudbok


Staden Ebou Dar i Altara svettas i den onaturliga värmen. Kommer Elayne, Nynaeve och Mat att finna Vindarnas skål? Men staden innehåller inte bara förhoppningen om en magisk relik, de stöter också på ett okänt sällskap vildbrukare, kvinnor som kan hantera Kraften men inte har utbildats i Vita Tornet.

Helt oväntat attackerar seanchan, folket som för länge sedan utvandrade bort över havet, för att på nytt försöka återta det de anser vara sitt.


Uppläsare: Niklas Engdahl
Längd:

4.4

324 recensioner

Kate

2022-03-28

Böckerna är som vanligt bra, dock är olika handlingar pinsamma. Som att om inte kvinnor, lr stundtals män, beter sig tillfredsställande så får de smaka på riset eller läggas över knät för att få smisk. Och att de ”morrar”… och inspelningen av boken ändras så att tonarten plötsligt är högre. Sen måste det bytas uppläsare. Rösterna stämmer inte överens med hur det är tänkt att låta. Tjugoåringar låter inte som sextioåringar i rösten. Kvinnorösterna är än värre. Uppläsaren är bra annars men inte i dessa böcker tyvärr. Men kan man ha överseende med det så funkar det! Eftersom böckerna inte finns att läsa. Det måste gå att vara ärlig ang. uppläsare .

Tobias

2022-03-06

Inläsare som har väldigt svårt med namn.

Greger

2022-02-01

Spännande