(163)

En jul av minnen

ljudbok och e-bok


Julia Erlandsson har inte varit hemma i Lummeby pÄ tolv Är. Men nÀr hennes pappa bryter benet och inte orkar resa till henne över julen tvingas hon tillbaka. Minnen frÄn det förflutna jagar henne och trots att hon försöker söka skydd i böckernas vÀrld gör allt henne pÄmind om vad som hÀnde dÀr för tolv Är sedan. Det som fick henne att lÀmna allt och fly.

NÀr Martin BÀckmans mamma drabbades av alzheimers och flyttade in hos honom sattes allt annat pÄ paus. Nu, flera Är senare, stÄr han ensam i sitt stora hus nÀr modern tvingats flytta in pÄ hem. Han inser att han befinner sig i lite av en livskris och vet inte riktigt vad han ska göra hÀrnÀst. Inte blir det lÀttare av att hans ungdomskÀrlek plötsligt dyker upp efter att ha försvunnit spÄrlöst ur hans liv sÄ mÄnga Är tidigare.

"En jul av minnen" Àr en varm julroman om att vÄga bemöta trauman och sorg för att kunna gÄ vidare och hitta lyckan. Gabriella P. Kjeilen varvar skickligt romantik och familjeband med svÀrta och livets baksidor.

Gabriella Kjeilen Àr en svensk förlÀggare, kommunikatör och författare. Hon har flera ansvarsomrÄden hos Seraf Förlag och Àr dessutom bÄde lÀrare och redaktör pÄ Moderskeppet. Vid sidan av detta driver hon podcasten "Livet som författare" tillsammans med Caroline Hurtig.


UpplÀsare: Frida Bergh
LĂ€ngd:

3.7

163 recensioner

Linda

2022-12-17

TyvÀrr vÀldigt trÄkig entonig upplÀsare som förstör boken

Maria

2022-11-29

Mjae, inte katastrof men inte hurra heller

Sandra

2022-11-12

Riktigt mysig julbok.