(77)

En enda dag

ljudbok och e-bok


Snart som Netflixfilm!

Fern har slösat bort tillrÀckligt stor del av sitt liv med att tÀnka pÄ Will. För tio Är sedan tillbringade hon ett underbart dygn i Toronto med den attraktiva konstnÀrssjÀlen - ett slumpartat möte som ledde till ett dagslÄngt Àventyr. Tajmingen var helt fel men gnistorna mellan dem var omisskÀnnliga. De delade med sig av sina hemligheter och drömmar och lovade varandra att trÀffas igen ett Är senare. Fern dök upp till mötet. Det gjorde inte Will.

Vid 32 Ärs Älder ser Ferns liv inte riktigt ut som hon förestÀllt sig. Hon har flyttat tillbaka till sin lilla hemort för att driva familjens hotell vid sjön efter moderns bortgÄng, nÄgot hon som ung lovade sig sjÀlv att aldrig göra. Hotellet Àr i stort behov av upprustning och till rÄga pÄ det arbetar Àven hennes expojkvÀn dÀr.

Fern behöver en plan, en livlina. Till hennes förvÄning dyker den upp i form av Will. Nio Är för sent kliver han in pÄ hotellet, iklÀdd dyr kostym och med en portfölj i handen, och erbjuder sig att hjÀlpa till. Han Àr den enda personen som förstÄr vad Fern gÄr igenom. Men hur ska hon kunna lita pÄ den hÀr stiliga hÀgringen, som Àr sÄ lÄngt ifrÄn den unge mannen hon mötte för tio Är sedan?

CARLEY FORTUNE Àr en prisbelönt journalist som har arbetat pÄ nÄgra av Kanadas största tidningar. Hon vÀxte upp utanför Sydney och i Barry's Bay, en smÄstad i Ontario, dÀr hennes debutroman, Alla somrar med dig, utspelar sig. Romanen blev snabbt en internationell bÀstsÀljare och har gjort succé bland lÀsarna pÄ TikTok. En enda dag Àr hennes efterlÀngtade andra bok.

”Alla somrar med dig blev en TikTok-succĂ© och En enda dag Ă€r lika blĂ€ndande." Popsugar

"Ingen sommar utan en bok av Carley Fortune." BookRiot

"Fortune skiner i den hÀr underbara berÀttelsen om kÀrlek, förlust och förlÄtelse. Missa inte den hÀr brÀnnande historien om andra chanser." Publishers Weekly

"Omöjlig att lÀgga ifrÄn sig. Rapp, sjÀlfull och medryckande." Good Morning America


UpplÀsare: Sofia Berntson
LĂ€ngd:

4.0

77 recensioner

annchristineryman5

2024-05-10

Mycket bra upplÀsare!

M

2024-05-09

LÀttlÀst, mysig

Maria

2024-05-08

JĂ€ttebra
. men kanske lite mycket ”gush” i slutet. FĂ€ngslade o en bok man inte vill lĂ€gga ifrĂ„n sig