(28)

En dotter ett liv

ljudbok och e-bok


En kvinna i 40-ÄrsÄldern dör efter att ha blivit pÄkörd av ett tÄg i Barcelona. En kort tid senare vandaliseras Staafsbros familjegrav i Kristianstad.

Andreas Staafsbros partner, Angelique Bonett, utnÀmns till sprÄkrör för Miljöpartiet och vÀxer snabbt fram till att bli landets mest populÀra och mest hatade politiker. NÀr hon blir erbjuden skydd frÄn SÀpo tackar hon bestÀmt nej. Ett beslut hon kommer att Ängra. Snart stÄr det nÀmligen klart att nÄgon Àr ute efter alla medlemmar i familjen.

Efter den uppmĂ€rksammade debuten med "Bröderna Staafsbro – Det ovĂ€ntade arvet" Ă€r Anson nu tillbaka med uppföljaren. Tempot Ă€r hisnande och vĂ€ndningarna i historien skarpa, ingen av karaktĂ€rerna gĂ„r sĂ€ker. "En dotter – ett liv" Ă€r en bok som ingen lĂ€gger ifrĂ„n sig.


UpplÀsare: Helena Zetterman
LĂ€ngd:

3.6

28 recensioner

Tina-Marie

2023-04-25

Riktigt bra den hÀr boken med. Nu hoppas jag pÄ en bra upplösning i sista delen.

Linda

2023-04-22

Det gÄr hisnande fort i svÀngarna och ibland tappar man andan av de mentala slagen i magen, men det gÄr inte att inte lyssna vidare. En mÄstelyssning/lÀsning!

Sofia

2022-12-20

Vilken galen resa! Skriven pÄ ett vÀldigt annorlunda vis, som en actionfilm kan man likna det vid. Inget som kan tyckas onödigt utan bara full fart fram med vÀsentligheterna. Inga utfyllnadssidor eller lull lull utan som ett skenande tÄg, rakt in i bergvÀggen. Högsta betyg kan tyckas högt och jag delar sÀllan ut dom, men det var sÄ annorlunda och spÀnnande att jag tycker boken förtjÀnar det.