(82)

En doft av kaprifol

ljudbok och e-bok


Demelza var sÄ ljuvlig att greven av Trevarnon, ökÀnd kvinnoförförare, hade svÄrt att tro att hon var verklig. Demelza hade aldrig drömt om en sÄdan man, men nu ville hon ÀndÄ kÀnna hans lÀppar mot sina... Men det hade varit orÀtt och djupt olycklig förskansar sig Demelza i Langston Manors labyrint av lönngÄngar. Det enda hon lÀmnar kvar som minne Ät greven Àr en svag doft av kaprifol. Kommer kÀrleken att övervinna alla hinder?

Cartlands böcker Àger rum i de finare engelska kretsarna och i exotiska miljöer. KÀrleken Àr hÀftig mellan de passionerade hjÀltarna och vackra hjÀltinnorna, men gÄng pÄ gÄng gÄr de igenom prövningar. Men Àkta kÀrlek Àr alltid starkast och det finns ingenting den inte kan besegra.

Barbara Cartland (1901-2000) Àr den mest produktiva författaren i det tjugonde Ärhundradet. Vi har över 650 böcker frÄn Cartlands romantiska hand. Hennes böcker Àr översatta till 38 sprÄk, och med över en miljard sÄlda exemplar kan det inte lÀngre finnas nÄgon tvekan om att Barbara Cartland Àr en av vÀrldens största romantiker.


UpplÀsare: Maria Hentzel
LĂ€ngd:

3.8

82 recensioner

Ewa

2023-06-20

LÀtt att lyssna pÄ, lite kÀrlek, lite intriger, kul att lyssna pÄ dom hÀr böckerna som jag lÀste nÀr jag var ung

Marie

2022-12-29

Ok