(282)

En 2:a chans

ljudbok och e-bok


"En 2:a chans" Àr andra delen i James Pattersons bÀstsÀljande deckarserie om kvinnorna som löser fall i San Fransisco tillsammans. En pulshöjande bok som Àr omöjlig att lÀgga ifrÄn sig!

En elvaÄrig flicka blir mördad utanför en kyrka i San Francisco, och vid hennes kropp finns en symbol frÄn den grekiska mytologin. Polisinspektör Lindsay Boxer och hennes vÀnninor, tillika utredarkollegor, tar sig an fallet direkt. NÄgra veckor tidigare hittades en kvinna död i sin kÀllare, och nÀr det visar sig att samma mytologiska symbol fanns i nÀrheten av kroppen förstÄr Lindsay och de andra att de har att göra med en otÀck seriemördare.

I takt med att de kommer nÀrmre gÀrningsmannen, och upptÀcker att spÄren leder dem in bland San Franciscos poliser, blir kvinnorna sjÀlva mÄltavla för mördaren. De mÄste agera fort, innan nÄgon av dem blir hans nÀsta offer.

James Patterson Àr en av vÀrldens bÀst sÀljande spÀnningsförfattare. Hans popularitet beror bland annat pÄ hans komplexa intriger och halsbrytande spÀnningsscener, och hans förmÄga att skriva böcker som Àr omöjliga att lÀgga ifrÄn sig.


UpplÀsare: EvaMaria Oria
LĂ€ngd:

3.9

282 recensioner

Henrik

2024-03-01

3

Ylva

2024-01-15

jÀttebra

Thomas

2024-01-11

bra böcker detta