(1)

Ekstedt grillar

e-bok


Äntligen fĂ„r alla hemmakockar verktygen för att lyckas med grillningen. För egentligen Ă€r det inte svĂ„rt att grilla speciellt inte nĂ€r du har stjĂ€rnkockens knep och hemligheter för att lyckas med mat över öppen eld.

Vad Àr det egentligen för knep och hemligheter en stjÀrnkock anvÀnder sig av för att fÄ till grillningen? Som gör att glöden blir perfekt och maten fÄr den dÀr krispiga ytan och karaktÀristiska grillsmaken.

Nu delar Niklas Ekstedt med sig av hemligheterna bakom hur han lyckas med matlagning över öppen eld för alla som vill ta sin grillning till nÀsta nivÄ. Med mÀngder av recept pÄ allt frÄn kött till dessert blandade med hans bÀsta tips och beprövade tekniker finns hÀr nÄgot för alla. Det Àr en framtida modern klassiker som lÀmpar sig lika bra för nybörjaren som den vana grillmÀstaren, signerad Sveriges frÀmsta kock över öppen eld.

Ekstedt grillar / Knep och hemligheter innehÄller rÄd för alla som vill ta sin grillning till en ny nivÄ. Med över 50 fantastiska recept för allt frÄn fisk, fÄgel, kött och de bÀsta tillbehören Àr det en framtida modern klassiker som funkar lika bra för nybörjaren som den vana grillaren.