(0)

Egen ekonomi

e-bok


Har du flyttat hemifrÄn? Kanske fÄtt ditt första jobb? Börjat plugga? Startat ett företag? Oavsett vad som sker i ditt liv sÄ kommer det en dag dÄ du fÄr en egen ekonomi, med ansvar och skyldigheter, risker och möjligheter. Ja, det blir mer att tÀnka pÄ, men nej, det Àr inte svÄrt.

Med den hÀr boken fÄr du koll pÄ allt du behöver veta för att kunna fatta rÀtt beslut om din ekonomi och fÄ mer pengar över till allt det roliga i ditt liv! Det kommer göra stor skillnad, bÄde för ditt liv just nu och för din framtid.

LÀr dig göra en budget och hur det funkar med allt frÄn lÄn, sparande och börsen till skatter, försÀkringar och pensionen. För varje omrÄde fÄr du exempel, smarta tips och checklistor. Boken ger dig ocksÄ en inblick i vanliga mentala fallgropar, hur vÄr hjÀrna ofta lurar oss att ta fel beslut.

Se Egen Ekonomi som en investering i dig sjÀlv, som över tid kommer att betala sig mÄnga gÄnger om!

Christina Sahlberg Àr sparekonom pÄ Compricer och hjÀlper mÀnniskor att fÄ en bÀttre vardagsekonomi. Hon utsÄgs 2018 till Ärets bankprofil av Privata AffÀrer och gav 2020 ut boken Fixa din privatekonomi. Christina har en master i ekonomi frÄn Stockholms universitet och en bachelor i psykologi frÄn Swinburne University (Australien).

EPUB3: Reflowable