(20)

Edda Hotshot

ljudbok och e-bok


Edda Headshot och lagmedlemmarna i Fragrz firar sina tÀvlingsframgÄngar och uppmÀrksamheten de medför, men allt Àr inte frid och fröjd. Edda, som alltid stoltserat med sÄnÀr som perfekt syn, tycker att vÀrlden börjar bli lite suddigare. Relationen till Grey Guns lagkapten Kaj fördjupas och Edda fÄr motvilligt erkÀnna att det börjar verka kÀrlek, nÄgot som bÄde skrÀmmer och tilltalar.

Isak fÄr ett erbjudande frÄn ovÀntat hÄll. Strax dÀrefter tar livet flera vÀndningar som bÄde innebÀr möjligheter och stÀller honom inför helt nya utmaningar.

Andros pappa fortsÀtter i sina gamla mönster och nÀr hushÄllskassan sinar börjar Andro leta alternativa vÀgar för att fÄ ekonomin att gÄ ihop. Samtidigt kÀmpar han i högstadiet och försöker upprÀtthÄlla en fasad inför alla som faktiskt bryr sig, rÀdd att visa sig svag. Vad hÀnder om Edda eller nÄgon av de vuxna i skolan fÄr reda pÄ hur nÀra randen av kaos han faktiskt befinner sig?

"Edda Hotshot" Àr andra boken om Edda Headshot, en serie i högt tempo som blandar humor och vÀrme med spÀnning och svÀrta.

------

Sagt om Edda Headshot:

”Unika karaktĂ€rer, spĂ€nnande story och en underfundig berĂ€ttarröst som hela tiden har glimten i ögat.”

Sofia RutbÀck Eriksson

”KĂ€nslan Ă€r lite Fredrik Backman och Jonas Jonasson, fast med Peter Westbergs alldeles egna, underhĂ„llande ton.”

Tobias Söderlund

”Humor Ă€r bland det svĂ„raste som finns tycker jag. GrĂ€nsen mellan asgarv och pajigt Ă€r hĂ„rfin. Jag tycker den hĂ€r boken har en hel del Ove, Benny och Stay Metal över sig. Humor med vĂ€rme. NĂ„got jag gillar.”

Peter Carlén, Ljudboksbloggen


UpplÀsare: Sofia Berntson
LĂ€ngd:

3.9

20 recensioner

Anna

2024-03-16

HÀrligt mÀnsklig och varm. Kontakten mellan gammal och ung Àr respektfull och kÀrleksfull. HÀrlig humor. En bok man blir varm inombords av Àven i de tyngre avsnitten.